NM innendørs 2018

Deltakelse NM innendørs 2018.

Vigra bueskyttere hadde NM innendørs i år. Hallen var todelt der skytingen foregikk i den ene delen, og treningsbane, oppakking og nedpakking av bue og en stor spiseavdeling med kiosk var i den andre delen. Det var veldig deilig med tanke på at det ble fort fullt i skytehallen.

Line og Kristina tok ett fly fredags formiddag, og Petter og Lasse kjørte hele veien opp. Resten tok fly tidlig fredags morgen.

Pulje 1 og 2 skjøt sine innledende runder på fredag og pulje 3 og 4 på lørdag. Resultater etter innledende skyting:

Skjermbilde 2018-03-19 kl. 18.27.11

I tillegg til alle skytterne var Lasse og Arngeir med som lagleder og trener.

Lørdag ettermiddag var det lagfinaler. Bergen hadde ett compound lag som besto av Jørgen, Terje og Atle. De skulle møte Yrjar i første finale og de begynte bra. Desverre ble releasen til Atle ødelagt UNDER skyting, som endte i to miss. Det var nok til å ikke gå videre. Det er noe man ikke kan forutse og er vanskelig å gjøre noe med der og da, men vi kommer sterkere tilbake til neste NM! Vi avsluttet kvelden med middag samlet på Big Horn. God mat og veldig gode folk!

Søndagen kom og det var klart for individuelle finaler.

Compound herrer var først ute. Jørgen vant første match 143-137. Videre møtte han Njål Åmås, og måtte desverre se seg slått med 142-146.

I compound herrer 50 fikk Atle låne en ny release siden hans ble ødelagt. Han vant fint sin første match, men tapte desverre neste match på shootoff mot John Olav Johansen. Bra skyting uansett med lånt release. Bow vant også sin første match med god margin, men Arne Kjærland ble litt for sterk i andre match.

I recurve herrer vant Kristoffer sin første match på shootoff! Neste match møtte han Paul André Hagen som ble for sterk. Kristoffer fikk allikevel inn flere gode piler og endte på 2-6 settpoeng.

Linn-Therese fikk skyte en runde «walk over» før hennes første match i instinktiv damer. Der måtte hun desverre gi tapt for motstanderen Irene Grace Nyeggen 0-6.

Kristina skjøt sterkt i recurve rekrutt jenter i sin første match og vant 6-0. Hun vant også sin andre finale, men tapte i semifinalen. Det ble en veldig spennende bronsefinale da de skjøt helt jevnt og endte med shootoff. Der hadde motstanderen Tilde Wahl Hansen en litt bedre pil, men åååå så spennende!

Petter vant sine to første matcher i langbue herrer til stor overraskelse for han selv. I kvartfinalen møtte han Arnfinn Eidhammer som ble for sterk. Petter fikk allikevel 3 settpoeng i matchen som er utrolig bra skutt.

Kathrine skjøt bra i sin første match i compound damer og vant. Hun tapte semifinalen og møtte June Svensen i bronsefinale. Etter 4 runder sto det helt likt, men endte tilslutt opp med seier, 141-139.

I barebow damer ble det klubboppgjør med Jeanette og Line i første match mot hverandre. Jeanette trakk det lengste strået denne gang med 6-0. Hun klatret også hele veien til gullfinalen der hun møtte Mona Lysebo. Det ble en spennende match aom til slutt endte med GULL til Jeanette!! Det er knallsterkt!

Skjermbilde 2018-03-19 kl. 18.27.24

Alle resultater fra helgen finner du her.

Alt i alt var det en bra helg med mye god skyting og håper alle er fornøyd med egen innsats. Nå nærmer utesesongen seg med stormskritt, og vi satser på at mange skyttere, både unge og gamle, i Langeskogen og i Hausdalen, vil være med. Krysser fingrene for en fin og varm sommer!

Denne bildekrusellen krever javaskript.