Griseskyting

Mandag 4. desember hadde BBS årets griseskyting. Det var en kveld preget av utkledning, julepynt og musikk. Det ble satt opp blinker av en julegris delt inn i de vanlige scoringssonene, men ikke på de vanlige plassene. DSC_0004

Det har nærmest blitt en tradisjon å pynte buene denne dagen med masse julepynt, og i år var intet unntak. Det var glitter, lys, kuler og til og med juletrær som var festet til buen på skytelinjen. Selvsagt var det en liten konkurranse gående på akkurat dette. Det fløy både kuler og glitter bortover gulvet i det pilene traff matten og det var god stemning. Sannhetens time kom og en avgjørelse på den beste og mest kreative og julete buen skulle tas. Vinneren ble: Ole Jørgen Holte! Buen var pyntet med ett helt juletre på sidestabben og det var ikke mangel på julepynt uansett hvor man så på buen.

DSC_0018

Selve griseskytingen gikk sin gang og det virket som at det var god stemning blant alle skyttere (og foreldre/foresatte/ikke skyttere).

Etter skytingen ble det utdeling av marsipangris til alle deltakere og en liten oppsummering av året som har gått. Bow var også så grei at han spilte tre egenkomponerte sanger for alle sammen, da ble det ekstra god stemning!

DSC_0212

DSC_0219

DSC_0181

Det var en kjempemessig kveld med en god gjeng som vi gleder oss til å fortsette 2018 med! GOD JUL!

PS! Husk at det fortsatt er flere treninger før jul 😀